Diepvries maisproducten en Soft Fried groenten

De kiem van Farm Pack BV is 100 jaar geleden al gelegd. Deze kiem is op het Zeeuwse akkerbouwbedrijf van de familie de Regt tot bloei gekomen. Naast teelt zijn geheel eigen verwerkingslijnen opgezet voor agrifood. De tijd heeft daar niet stilgestaan. U ziet dat terug aan de innovatieve en klantgerichte diepvries producten die heden ten dage op het bedrijf in Kapelle worden geproduceerd.


Farm Pack heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot Nederlands grootste producent van diepvries maïskolven en Soft Fried groenten. Een bedrijf met kwalitatief hoogwaardige producten welke geleverd worden aan veeleisende, maar vooral tevreden klanten in de internationale foodindustrie, -service en retailsector. Jos en Linda de Regt “ we zijn er trots op dat we er in geslaagd zijn ons te bewijzen vanuit onze roots dat we een betrouwbaar producent en flexibel partner zijn”.


Het begin van een bestendige relatie

Klanten vinden het prettig zaken doen met FarmPack, de lijnen zijn kort en het begrip is groot. "Samen met onze klanten, die wij als partners zien, hebben we al veel mooie produkten ontwikkeld". Afspraak is afspraak is een van de grondvesten van een langdurige en verfrissende samenwerking met ons bedrijf.

 
         
Xtra Creations Webdesign
Send us an email...