Topkwaliteit

Voor onze Soft Fried (zacht gebakken) groenten selecteert Farm Pack; uien, paprika, prei en courgette. Deze producten worden uitsluitend van vaste leveranciers betrokken, met betrouwbaarheid en voedselveiligheid als de leidraad. Snelheid, gedrevenheid en deskundigheid bepalen vervolgens de uiteindelijke kwaliteit. Daar is iedereen die met ons in aanraking komt van doordrongen. Het vetpercentage in de Soft Fried producten is extreem laag. De producten van Farm Pack passen dan ook uitstekend in een verantwoord voedingspatroon van uw klanten.

De sappige, goudgele, dubbel zoete maïskolven worden volledig in eigen beheer op vruchtbare zeeuwse klei geteeld. Kwaliteit en gecontroleerde teelt van zaadje naar kiem, tot halffabrikaat en eindproduct zijn constant ' top of mind'. Binnen 2 uur na het oogsten verwerken we onze producten. Overtuig u zelf en proef, ruik en bekijk ons product: smaak, aroma, kleur en ook de maximale voedingsstoffen zijn bewaard gebleven!


Tevredenheid

We zijn ons altijd bewust van Kwaliteit en het belang daarvan voor zowel onze als uw klanten, imago en reputatie. Daarnaast zijn wij vooral een goede partner: korte lijnen, snelle service, betrouwbaarheid, flexibel inspelen op uw vraag en uw specifieke wensen. En, bijna sentimenteel maar toch waar: Liefde voor het vak. Dat zorgt voor een groeiend aantal trouwe afnemers. Daar zijn we blij mee, want wij zijn pas tevreden als u méér dan tevreden bent. We horen graag hoe we aan uw specifieke wensen tegemoet kunnen komen.


Respect

Farm Pack koestert al generaties lange liefde voor goede, gezonde en smakelijke gewassen. Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij onze naam alleen verbinden aan kwalitatief hoogstaande producten. Uit respect voor de aarde en onze omgeving werken wij zo milieuvriendelijk mogelijk. Energieverbruik, afvalwaterstromen en afvalverwijdering beperken wij tot het strikt noodzakelijke. Afval wordt gescheiden ingezameld en het verbruik van verpakkingsmateriaal minimaliseren wij. Onze maatschappelijke en planetaire verantwoordelijkheid heeft onze niet-aflatende aandacht.
 
         
Xtra Creations Webdesign
Send us an email...