We telen en verwerken uien, suikermaïs en champignons. Deze gezonde smaakmakers worden geteeld in onze directe omgeving en binnen twee uur na de oogst verder verwerkt. Ze worden zacht gebakken en gegrild in ons eigen verwerkingsbedrijf. Door direct in te vriezen volgens de IQF-methode (Individually Quick Frozen), behouden we optimale smaak en kwaliteit.
De producten vinden wereldwijd en het hele jaar rond hun weg naar de voedingsindustrie. Onze klanten werken in de foodservice, retail, fastfoodketens en de out-of-homemarkt.
Zacht gebakken uien
Sappig, vol smaak en met een zeer laag vetgehalte, voor een verantwoord voedingspatroon. Smaakmakers op pizza’s, in soepen en sauzen en bij vlees.
MEER DETAILSZacht gebakken champignons
Zacht gebakken en sappig. Smaakmakers op pizza’s, in kant-en-klaarmaaltijden en (diepvries)groentemixen.
MEER DETAILSMaiskolven
Ons paradepaardje, waarmee ons bedrijf ooit is begonnen. Unieke smaakmaker, met een ongeëvenaarde zachte, zoete smaak. We telen milieubewust en gebruiken geen bestrijdingsmiddelen.
MEER DETAILSGegrilde champignons
Zoet en rokerig. Deze karakteristieke smaakmaker krijgt door het grillen een gekarameliseerde korst, die alle smaak in de champignon verzegelt. Ideaal in soepen, sauzen, als topping en in kant-en-klaarmaaltijden.
MEER DETAILSGegrilde uien
Zoet, met een rustieke, gekarameliseerde smaak. Deze smaakmaker komt tot z’n recht op pizza’s en hamburgers en in curry’s, sauzen, kant-en-klaarmaaltijden en pasta’s.
MEER DETAILSGegrilde maiskorrels
Zoet en rokerig. Deze goudgele, gegrilde toppers zijn perfect voor Mexicaanse gerechten. We telen milieubewust en gebruiken geen bestrijdingsmiddelen.
MEER DETAILS